SAAGÆ Trouwringen

Op zoek naar trouwringen in Den Haag? Doe onder inspiratie op in de collecties SAAGÆ trouwringen, of bekijk hier voorbeelden van persoonlijk ontworpen trouwringen. Ze worden ambachtelijk in eigen atelier gemaakt. 

Het lijken wel archeologische vondsten. 

" Natuurlijke fenomenen, elementen en landschappen geven vorm aan de trouwringen collecties SAAGÆ van meestergoudsmid en kunstenaar Liesbeth Busman. Ze laten hun sporen achter als herinneringen aan wat is geweest en vormen een fundering voor wat nog komen gaat. De SAAGÆ trouwringen zijn persoonlijk met de hand gemaakt van de meest edele, duurzame edelmetalen en bijzondere edelstenen. Tijdens het dragen van deze ringen, ontplooit het karaktervolle landschap van de ring zich tot een uniek exemplaar dat jullie liefde, leven en belevenissen vastlegt. "

 

De trouwringen worden aangepast nav persoonlijke voorkeuren, bvb iets smaller, een andere edelsteen, iced mat of hoogglanzend, een andere kleur. Er is heel veel mogelijk. In de salon zijn meer ring ontwerpen te zien en te passen. Voorbeelden van de kleuren goud en eventueel de collectie bijzondere edelstenen kun je hier ook bekijken. Veel plezier met inspiratie opdoen, en graag tot ziens in De Salon.

  • Edelstenen als diamant en saffier zijn wanneer mogelijk conflict-vrij.

  • Het goud is recycled. Daar zie je niets van en het is niet duurder dan gewoon goud, maar het is wel milieu vriendelijker. 

  • Fairtrade goud is op verzoek mogelijk.

  • Gravering in je eigen handschrift, eventueel ingekleurd in een lievelingskleur.

  • Handgravure door de handgraveur. Supermooi!

  • De trouwringen zijn leverbaar in 14 en 18 karaat hoogwaardig palladium witgoud, geelgoud, rosegoud, roodgoud, en zilver. 

  • 'Signature' kleuren goud: Speciaal ontwikkelde goud recepten. Daarin zit geen nikkel en de kleuren zijn net even anders dan de standaard goudkleuren. Ze zijn natuurlijker, zachter van kleurtoon, en ze staan veel mooier! Vraag vooral even naar mijn 'Signature' rosegoud kleur want die staat vaak geweldig.