Shipping & Returns

 

Shipping Domestic / Verzenden in Nederland:

Bestellingen worden standaard aangetekend verzonden met Micropakket ( € 11,- ) wanneer de betaling ontvangen is. Wanneer je de bestelling liever wilt komen ophalen in het atelier in Den Haag dan kan dat op afspraak. Scroll voor de openingstijden van De Salon helemaal naar beneden. Hier kun je een bericht sturen. (translation in English is coming)

Boven een bestelling van 200 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. (Per bestelling 1x gratis verzendkosten)

Shipping International:

Bestellingen worden wereldwijd verzonden. Wanneer het kan aangetekend en verzekerd. De kosten verschillen per land, dus vraag even na wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Returns with postorders / retouren bij postbestellingen of online bestellingen:

  1. Indien je bij ontvangst merkt dat het afgeleverde niet overeenkomt met je bestelling door bijvoorbeeld gebreken of verkeerd geleverde goederen, en je wilt het retourneren dan moet je hier binnen 12 dagen melding van maken bij Liesbeth Busman Sieraden & Objecten d.m.v. e-mail: info@liesbethbusman.nl of je kunt een bericht sturen via de contactpagina. Als je langer dan 12 werkdagen wacht dan kun je niet meer retourneren.
  2. Je kunt jouw order binnen 12 werkdagen (vanaf de dag na aflevering) annuleren en retourneren wanneer het sieraad of object niet aan jouw verwachtingen voldoet. Indien je binnen deze gestelde periode het sieraad of object niet terugstuurt is de koop gesloten. Uitgesloten van dit 12 dagen retourrecht zijn sieraden en objecten die in opdracht of op bestelling zijn gemaakt.
  3. Retourzendingen na deze periode zullen door Liesbeth Busman Sieraden & Objecten niet meer worden geaccepteerd. Het eventueel door jouw betaalde bedrag wordt uiterlijk binnen 30 dagen op jouw rekening terugbetaald. De kosten voor retourzending komen voor jouw rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Sieraden of objecten die gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, of op andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, kunnen we niet als retourzending accepteren. Wij raden je aan retourzendingen altijd aangetekend met MICROPAKKET te versturen. Liesbeth Busman Sieraden & Objecten is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten tijdens de verzending.
  4. Wanneer de maat of grootte van het sieraad of object in beginsel door de opdrachtgever verkeerd is doorgegeven is dit, bij speciaal gemaakte maatwerk sieraden, helaas geen reden voor retour/annuleren. In overleg kan, als het ontwerp het toelaat, de maat naderhand worden aangepast volgens het geldende tarief. Wanneer de maat dmv rekken of stuiken is aan te passen, is het op maat maken gratis.
  5. Bij twijfel over de juiste maat kunt je gerust contact met ons opnemen, of we kunnen op afspraak in het atelier in Den Haag de maat opnemen. Als het bestelde sieraad een gift is en de maat is niet bekend, kunnen we er bij het ontwerpen rekening mee houden zodat de maat naderhand eventueel aan te passen is. In overleg is veel mogelijk. Als een sieraad in de juiste maat op voorraad is kan binnen 12 werkdagen worden geruild mits het sieraad met de "verkeerde" maat niet gedragen, en niet beschadigd is.
  6. Sieraden en objecten die in de aanbieding zijn kunnen niet worden geruild.
  7. Alle bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld.
  8. Toepasselijk recht en bevoegd rechter: Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Ik hoor graag hoe het beter kan! Voor klachten of feedback kunt je contact opnemen met:

Liesbeth Busman Sieraden & Objecten, Prinsegracht 32 Den Haag, Telefoonnummer 070-8891630. email: info@liesbethbusman.nl