Back to All Events

Zomerklussen in augustus. De Salon is dan gesloten. | Jobs to do at the house, Salon is closed in august


Dear people, as a goldmith-nerd I normally do not think so much about other things besides my tiny projects. But I live in a huge project, so from micro view sometimes I need to shift to macro-mending, put on my dirty ol' job clothes and work it in the house. That is good news though: we will have heating, (jeej) and the salon will have plinths on the floor, so no more ducktaping-on-a-stick to recover wandering jewelry from under the floor for this lady. :)

Your order can be picked up from the salon before, or after, august just fine. To keep in mind is that custom orders have a delivery time of about 8-10 weeks. So please take care to order in time. Or call 0031 (0) 70 8891630 to talk about the possibilities. Thank you!

Lieve mensen, in augustus zal ik even aan iets anders denken dan sieraden smeden want de verwarming en de kozijnen in ons oude pand zijn aan de beurt. Ook plinten in de Salon zijn best wel handig, want nu rolt er soms iets onder de vloer. (hoera voor ducktape-op-een-stokje ;) Ondertussen lekker vies en in mijn klusklofje vooral genieten van het zomerzonnetje, hoop ik. Ik heb er nu al zin in.

Bestellingen kunnen prima voor, of na, augustus worden opgehaald. Om even in gedachten te houden is dat de maatwerk opdrachten ongeveer 8-10 weken levertijd hebben, dus geef een evt. bestelling op tijd door. Of bel even voor overleg met 070-8891630. Bedankt!