Back to All Events

UITNODIGING MID WINTER VIP SALON VERKOOP- TENTOONSTELLING NIEUWE SIERADEN + 10% -30% VIP KORTING OP SAMPLES EN UNIKA'S


UITNODIGING

MID WINTER VIP SALON MET RUIMERE OPENINGSTIJDEN + MOOIE KORTINGEN.

De dagen worden binnenkort alweer langer! Om dat te vieren krijg je als VIP van 17 t/m 31 december tijdens de MID WINTER VIP SALON 10% - 30% korting op heel veel sieraden, unika's en samples.*

NIEUW WERK:

De verse collectie -BLUE- Koralen is te zien met (echt) heel veel verschillende ontwerpen oorbellen, ringen, enkele colliers, en voor de mannen ook manchetknopen en broches. 

De structuur van de koralen wordt met de hand gemodelleerd uit was. Tijdens het modelleren ben ik op zoek naar een bepaalde OnBedoeldheid, een vanzelfsprekendheid die de natuur zo natuurlijk maakt. Een wolkenlucht, of een boom, is namelijk nooit 'mislukt'. In mijn ontwerpen is natuurlijke schoonheid een gevolg van een onderliggende ordening, en geen uitgangspunt voor een ontwerp. De onderliggende ordening bepaal ik voor ik begin met modelleren met een parameter (bvb "ieder takje wordt 3 takjes" ) en door die ordening aan te houden ontstaat er natuurlijk en OnBedoeld een vorm. Het magische, vind ik, is dat er alleen door iets niet mooi te willen maken er een natuurlijke, en schijnbaar willekeurige, schoonheid kan ontstaan. 

Het idee bij de zwarte 'koralen' is dat ze veranderen: tijdens het dragen komt langzaam de waardevolle binnenkant te voorschijn. De uiteinden van de koraalpootjes worden langzaam zilver en dat zorgt voor een dynamisch beeld: de zilveren stippen die zo ontstaan geven extra diepte aan de koraal structuur. Verder hoor ik van mensen dat ze mijn sieraden vinden lijken op archeologische vondsten. wanneer ik dat hoor dan vind ik een ontwerp gelukt.

Goed nieuws voor de mensen die de koralen zo mooi vinden: Doordat de nieuwe ontwerpen nu wel in kleine oplagen gemaakt kunnen worden zijn de prijzen lager geworden. :) Bvb oorstekers zilver vanaf € 144, goud va € 593

*
De nieuwe collectie -Traces- die ik voor het iconische Finse merk Lapponia Jewelry ontwierp.
*
Verse ontwerpen in de trouwring collecties
-Earth-  -Symbiosis-  -ROCKRINGS-

*** MID WINTER VIP SALON MET KORTINGEN OP GESELECTEERDE SIERADEN, SAMPLES & UNIKA'S IN DE SALON ***

Het perfecte moment om een leuk ambachtelijk gemaakt kado te vinden. 

Dit is een exclusieve aanbieding: Alleen de mensen die op de VIP lijst staan krijgen de korting. 

Je bent van harte welkom om met een wijntje of een theetje vrijblijvend rond te snuffelen en je te laten verrassen en inspireren. We maken er een leuke tijd van!

* Je krijgt als VIP 10% -  30% korting op de geselecteerde sieraden, unika's en samples in De Salon die uit voorraad leverbaar zijn, zolang de voorraad strekt. De actie loopt vanaf 17 t/m 31 December 2015.